Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Сохранить в:
Главный автор: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Редактирование: | 2η έκδ. |
Предметы: |
Схожие документы
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
по: Σιάπαντας, Λάζαρος
Опубликовано: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
по: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Опубликовано: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
по: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Опубликовано: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
по: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
Опубликовано: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
по: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Опубликовано: (1956)