Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Autor principal: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Edição:2η έκδ.
Assuntos:

Registos relacionados