Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Edición:2η έκδ.
Materias:

Ejemplares similares