Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
Έκδοση: | 2η έκδ. |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
ανά: Σιάπαντας, Λάζαρος
Έκδοση: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
ανά: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Έκδοση: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
ανά: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
Έκδοση: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
ανά: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Έκδοση: (1956)