Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
الطبعة: | 2η έκδ. |
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
بواسطة: Σιάπαντας, Λάζαρος
منشور في: (1964) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
بواسطة: Μπίντσης, Θωμάς, وآخرون
منشور في: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
بواسطة: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
منشور في: (1912) -
Νέα τυροκομεία : κτίρια και εξοπλισμός
بواسطة: Παπαγεωργίου, Ανδριανός Ι.
منشور في: (1961) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
بواسطة: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
منشور في: (1956)