Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
保存先:
第一著者: | |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
版: | 2η έκδ. |
主題: |
LEADER | 02824namaa2200301 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | main_39257 | ||
003 | GR-kkKDBK | ||
005 | 20210101063040.0 | ||
006 | a|||||r||||||||||| | ||
008 | 151020s2004uuuugr#a|||drb||| 001|0 gre d | ||
020 | |a 960-351-515-9 | ||
040 | |a GR-kkKDBK |b gre |d GR-kkKDBK |e AACR2 | ||
082 | 0 | |a 637 | |
100 | 1 | |4 aut |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. |9 16577 | |
245 | 1 | 0 | |a Τυροκομία : |b χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία / |c Εμμανουήλ Μιχ. Ανυφαντάκης |
250 | |a 2η έκδ. | ||
260 | |a Αθήνα : |b Σταμούλης, |c 2004 | ||
300 | |a 606 σ. : |b έγχρ.εικ., πίν. ; |c 24 εκ. | ||
504 | |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο | ||
520 | |a Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών και τις σύγχρονες εξελίξεις στην τυροκομία. Σε κάθε περίπτωση, παρατίθενται οι σύγχρονες επιστημονικές και τεχνολογικές απόψεις και η σχετική πρόσφατη βιβλιογραφία, που επιτρέπουν στον αναγνώστη πλήρη κατανόηση των θεμάτων που παρουσιάζονται. Η επιλογή των θεμάτων και ο τρόπος της παρουσίασής τους επιτρέπουν την εκτίμηση ότι θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα τόσο αυτών που σπουδάζουν το αντικείμενο της τυροκομίας στα πανεπιστήμιά μας όσο και αυτών που ασχολούνται με την παρασκευή των τυριών στις γαλακτοβιομηχανίες της χώρας μας. | ||
650 | 4 | |a Τυρί |9 64082 | |
650 | 4 | |a Τυροκομεία |9 62579 | |
650 | 4 | |a Τυροκομία |9 62594 | |
700 | 1 | |a Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. |t Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία |9 109141 | |
710 | 2 | |4 pbl |a Σταμούλης |9 28561 | |
942 | |c BK | ||
999 | |c 41793 |d 41793 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 637_000000000000000_ΑΝΥ |7 0 |9 54643 |a KDBK |b KDBK |d 2015-10-20 |e Αγορά |i 56772015 |l 1 |o 637 ΑΝΥ |p 56772015 |r 2019-04-28 |w 2019-04-28 |y BK |