Food : the history of taste /
Сохранить в:
Другие авторы: | Freedman, Paul H., 1949- (Редактор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | English |
Опубликовано: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
по: Dalby, Andrew
Опубликовано: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
по: Harris, Marvin, 1927-2001
Опубликовано: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
по: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Опубликовано: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
по: Davidson, Alan, 1924-2003
Опубликовано: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
по: Oliver, Jamie, 1973-
Опубликовано: (2010)