Food : the history of taste /
Αποθηκεύτηκε σε:
其他作者: | Freedman, Paul H., 1949- (Επιμελητής έκδοσης) |
---|---|
格式: | 圖書 |
語言: | English |
出版: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
主題: |
相似書籍
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
由: Dalby, Andrew
出版: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
由: Harris, Marvin, 1927-2001
出版: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
由: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
出版: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
由: Davidson, Alan, 1924-2003
出版: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
由: Oliver, Jamie, 1973-
出版: (2010)