Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | French |
| Έκδοση: |
Paris :
E.Dentu,
1886
|
| Έκδοση: | nouv. ed. precedee d'une notice |
| Σειρά: | Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Διαδίκτυο
Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείοΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
| Ταξιθετικός Αριθμός: |
1886 BRI |
|---|---|
| Αντίγραφο Unknown | Not for loan |