Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Brillat-Savarin, 1755-1826 (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο | 
| Γλώσσα: | French | 
| Έκδοση: | Paris :
        E.Dentu,
    
      1886 | 
| Έκδοση: | nouv. ed. precedee d'une notice | 
| Σειρά: | Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers | 
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Δειπνοσοφιστής        
                          
 Έκδοση: (1991)
- 
                
        
          Ο τρίτος δειπνοσοφιστής /        
                  
 ανά: Ζουράρις, Χρίστος
 Έκδοση: (2003)
- 
                
        
          500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /        
                          
 Έκδοση: (2010)
- 
                
        
          Πραγματεία των νεώτερων διεγερτικών : ακολουθούν η φυσιολογία της ενδυμασίας και η φυσιολογία της γαστρονομίας /        
                  
 ανά: Balzac, Honore de, 1799-1850
 Έκδοση: (1993)
- 
                
        
          The Oxford Companion to Food /        
                  
 ανά: Davidson, Alan, 1924-2003
 Έκδοση: (2006)