Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Brillat-Savarin, 1755-1826 (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | French |
| Έκδοση: |
Paris :
E.Dentu,
1886
|
| Έκδοση: | nouv. ed. precedee d'une notice |
| Σειρά: | Bibliotheque choisie des chefs-doeuvre et etrangers
|
| Θέματα: | |
| Διαθέσιμο Online: | Πρόσβαση στο ψηφιακό αρχείο |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Δειπνοσοφιστής
Έκδοση: (1991) -
Ο τρίτος δειπνοσοφιστής /
ανά: Ζουράρις, Χρίστος
Έκδοση: (2003) -
500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /
Έκδοση: (2010) -
Πραγματεία των νεώτερων διεγερτικών : ακολουθούν η φυσιολογία της ενδυμασίας και η φυσιολογία της γαστρονομίας /
ανά: Balzac, Honore de, 1799-1850
Έκδοση: (1993) -
The Oxford Companion to Food /
ανά: Davidson, Alan, 1924-2003
Έκδοση: (2006)