Food : the history of taste /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Άλλοι συγγραφείς: Freedman, Paul H., 1949- (Επιμελητής έκδοσης)
Μορφή: Βιβλίο
Γλώσσα:English
Έκδοση: London : Thames and Hudson, c2007
Θέματα:
LEADER 01063namaa2200253 4500
001 main_26408
003 GR-kkKDBK
005 20191001212742.0
008 100906s2007uuuuenka|||erb||| 001|0 eng d
020 |a 978-0-500-25135-5 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
130 0 |a Food : the history of taste  |9 96106 
245 1 0 |a Food :  |b the history of taste /  |c edited by Paul Freedman 
260 |a London :  |b Thames and Hudson,  |c c2007 
300 |a 368 p. :  |b ill. (some col.) ;  |c 27 cm. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο 
650 4 |a Γαστρονομία  |x Ιστορία  |9 65365 
650 4 |a Διατροφικές συνήθειες  |x Ιστορία  |9 55682 
700 1 |4 edt  |a Freedman, Paul H.,  |d 1949-  |9 6841 
710 2 |4 pbl  |a Thames and Hudson  |9 27952 
942 |c BK 
999 |c 27521  |d 27521 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 641_000000000000000_FOO  |7 0  |9 39012  |a KDBK  |b KDBK  |c LCR  |d 2010-09-06  |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου  |i 08002010  |l 1  |o 641 FOO  |p 08002010  |r 2019-10-21  |s 2019-10-16  |w 2019-04-28  |y BK