Food : the history of taste /
保存先:
その他の著者: | Freedman, Paul H., 1949- (編集者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | English |
出版事項: |
London :
Thames and Hudson,
c2007
|
主題: |
類似資料
-
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
著者:: Dalby, Andrew
出版事項: (2000) -
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
著者:: Harris, Marvin, 1927-2001
出版事項: (1989) -
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
著者:: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
出版事項: (2011) -
The Oxford Companion to Food /
著者:: Davidson, Alan, 1924-2003
出版事項: (2006) -
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
著者:: Oliver, Jamie, 1973-
出版事項: (2010)