Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
我的帐户
退出
登录
语言
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全文检索
题名
作者
主题
索引号
ISBN/ISSN
标签
检索
高级检索
检索
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
持有资料
引用
发送短信
推荐此
打印
导出纪录
导出到 RefWorks
导出到 EndNoteWeb
导出到 EndNote
加到收藏夹
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Συγγραφέας)
格式:
图书
语言:
Greek
出版:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
主题:
Τυρί
Τυροκομία
持有资料
实物特征
相似书籍
职员浏览
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
持有资料详情 ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
索引号:
637 ΣΙΑ
复印件 Unknown
Not for loan
相似书籍
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
由: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
出版: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
由: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
出版: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
由: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
出版: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
由: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
出版: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
由: Sanders, George P.
出版: (1953)
载入...