Ga door naar de inhoud
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Jouw account
Uitloggen
Aanmelden
Taal
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alle velden
Titel
Auteur
Onderwerp
Plaatsingsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Zoek
Geavanceerd
Zoeken
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Exemplaren
Citeren
SMS dit
Versturen
Afdrukken
Exporteer Record
Exporteer naar RefWorks
Exporteer naar EndNoteWeb
Exporteer naar EndNote
Toevoegen aan favorieten
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Auteur)
Formaat:
Boek
Taal:
Greek
Gepubliceerd in:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Onderwerpen:
Τυρί
Τυροκομία
Exemplaren
Omschrijving
Gelijkaardige items
Personeel
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Exemplaargegevens van ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Plaatsingsnummer:
637 ΣΙΑ
Kopie Unknown
Not for loan
Gelijkaardige items
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
door: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Gepubliceerd in: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
door: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Gepubliceerd in: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
door: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Gepubliceerd in: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
door: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Gepubliceerd in: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
door: Sanders, George P.
Gepubliceerd in: (1953)
Wordt geladen...