Saltar ao contenido
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ο λογαριασμός μου
Saír
Entrar
Idioma
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Todos os campos
Τίτλος
Autor
Θέμα
Número de Clasificación
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Buscar
Avanzado
Buscar
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Existencias
Citar
Αποστολή με SMS
Enviar este rexistro por email
Imprimir
Exportar rexistro
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Engadir a favoritos
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Συγγραφέας)
Formato:
Libro
Idioma:
Greek
Publicado:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Θέματα:
Τυρί
Τυροκομία
Existencias
Descripción
Títulos similares
Λεπτομερής προβολή
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Número de Clasificación:
637 ΣΙΑ
Copia Unknown
Not for loan
Títulos similares
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
por: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Publicado: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
por: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicado: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
por: Sanders, George P.
Publicado: (1953)
Cargando...