Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Din konto
Log ud
Login
Sprog
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Søg
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Beholdninger
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Føj til favoritter
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Συγγραφέας)
Format:
Bog
Sprog:
Greek
Udgivet:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Fag:
Τυρί
Τυροκομία
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Detaljer om beholdninger fra ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
Klassifikationsnummer:
637 ΣΙΑ
Kopi Unknown
Not for loan
Lignende værker
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
af: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Udgivet: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
af: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Udgivet: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
af: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Udgivet: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
af: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Udgivet: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
af: Sanders, George P.
Udgivet: (1953)
Loading...