تخطي إلى المحتوى
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
حسابك
تسجيل الخروج
تسجيل الدخول
اللغة
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
كل الحقول
العنوان
المؤلف
الموضوع
رقم الطلب
ردمك/تدمد
الوسم
ابحث
بحث متقدم
بحث عن
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
المقتنيات
استشهد بهذا
أرسل هذا في رسالة قصيرة
أرسل هذا بالبريد الإلكتروني
طباعة
تصدير التسجيلة
تصدير إلى RefWorks
تصدير إلى EndNoteWeb
تصدير إلى EndNote
أضف إلى المفضلة
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
محفوظ في:
التفاصيل البيبلوغرافية
المؤلف الرئيسي:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(مؤلف)
التنسيق:
كتاب
اللغة:
Greek
منشور في:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
الموضوعات:
Τυρί
Τυροκομία
المقتنيات
الوصف
مواد مشابهة
عرض للأخصائي
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
تفاصيل المقتنيات من ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
رقم الطلب:
637 ΣΙΑ
النسخة Unknown
Not for loan
مواد مشابهة
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
بواسطة: Μπίντσης, Θωμάς, وآخرون
منشور في: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
بواسطة: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
منشور في: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
بواسطة: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
منشور في: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
بواسطة: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
منشور في: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
بواسطة: Sanders, George P.
منشور في: (1953)
تحميل...