Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Сохранить в:
Главный автор: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
по: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Опубликовано: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
по: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Опубликовано: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
по: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Опубликовано: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
по: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Опубликовано: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
по: Sanders, George P.
Опубликовано: (1953)