Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Na minha lista:
Autor principal: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Por: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Publicado em: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado em: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado em: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Por: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicado em: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
Por: Sanders, George P.
Publicado em: (1953)