Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
שמור ב:
מחבר ראשי: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Συγγραφέας) |
---|---|
פורמט: | ספר |
שפה: | Greek |
יצא לאור: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
נושאים: |
פריטים דומים
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
מאת: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
יצא לאור: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
מאת: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
יצא לאור: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
מאת: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
יצא לאור: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
מאת: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
יצא לאור: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
מאת: Sanders, George P.
יצא לאור: (1953)