Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Gorde:
Egile nagusia: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Egilea) |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Greek |
Argitaratua: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Gaiak: |
Antzeko izenburuak
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
nork: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Argitaratua: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
nork: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Argitaratua: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
nork: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Argitaratua: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
nork: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Argitaratua: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
nork: Sanders, George P.
Argitaratua: (1953)