Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Wedi'i Gadw mewn:
Prif Awdur: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Awdur) |
---|---|
Fformat: | Llyfr |
Iaith: | Greek |
Cyhoeddwyd: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Pynciau: |
Eitemau Tebyg
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
gan: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Cyhoeddwyd: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
gan: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Cyhoeddwyd: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
gan: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Cyhoeddwyd: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
gan: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Cyhoeddwyd: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
gan: Sanders, George P.
Cyhoeddwyd: (1953)