Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Uloženo v:
Hlavní autor: | Σιάπαντας, Λάζαρος (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
|
Témata: |
Podobné jednotky
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Autor: Μπίντσης, Θωμάς, a další
Vydáno: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Autor: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Vydáno: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Autor: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Vydáno: (2004) -
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
Autor: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Vydáno: (1982) -
Cheese varieties and descriptions /
Autor: Sanders, George P.
Vydáno: (1953)