Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Do Chuntas
Logáil Amach
Logáil Isteach
Teanga
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Gach Réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
Aimsigh
Ardroghanna
Cuardaigh
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Cur Síos
Luaigh É Seo
Seol É Seo mar Theachtaireacht Téacs
Seol é seo mar ríomhphost
Priontáil
Easpórtáil an Taifead seo
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Cuir leis na Ceanáin
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Αποθηκεύτηκε σε:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Príomhúdar:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Údar)
Formáid:
Leabhar
Teanga:
Greek
Foilsithe:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Ábhair:
Τυρί
Τυροκομία
Sealbhúcháin
Cur Síos
Míreanna Comhchosúla
Amharc Foirne
Cur Síos
Cur Síos ar an Mír:
Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Cur Síos Fisiciúil:
20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.
Míreanna Comhchosúla
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
le: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Foilsithe: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
le: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Foilsithe: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
le: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Foilsithe: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
le: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Foilsithe: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
le: Sanders, George P.
Foilsithe: (1953)
Á lódáil...