Anar al contingut
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
El teu compte
Tancar la sessió
Iniciar sessió
Idioma
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Tots els camps
Títol
Autor
Matèria
Signatura
ISBN/ISSN
Etiqueta
Trobar
Avançada
Cerca
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου...
Descripció
Citar
Enviar aquest missatge de text
Enviar per correu electrònic aquest
Imprimir
Exportar registre
Exportar a RefWorks
Exportar a EndNoteWeb
Exportar a EndNote
Afegir a favorits
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal:
Σιάπαντας, Λάζαρος
(Autor)
Format:
Llibre
Idioma:
Greek
Publicat:
Θεσσαλονίκη :
[χ.ό.],
1964
Matèries:
Τυρί
Τυροκομία
Fons
Descripció
Ítems similars
Visualització del personal
Descripció
Descripció de l’ítem:
Ανάτυπο από το περιοδικό "Γεωπονικά", τχ. 112-117, 1964
Descripció física:
20 σ. : εικ., σχεδιαγρ. ; 28 εκ.
Ítems similars
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
per: Μπίντσης, Θωμάς, et al.
Publicat: (2009)
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
per: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicat: (1912)
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
per: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicat: (2004)
Βελτίωση της ποιότητας του κεφαλοτυριού από αγελαδινό γάλα με τη χρησιμοποίηση καλλιεργειών /
per: Λιτοπούλου-Τζανετάκη, Ευανθία
Publicat: (1982)
Cheese varieties and descriptions /
per: Sanders, George P.
Publicat: (1953)
Carregant...