Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
Na minha lista:
Autor principal: | Ζυγούρης, Νικόλαος Π. (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Ιωάννινα :
Ηπειρωτική Εστία,
1956
|
Assuntos: |
Registos relacionados
-
Πρακτική τυροκομία : ήτοι περιγραφή της κατασκευής των ελληνικών τυρών και των κυριωτέρων ευρωπαϊκών τοιούτων- περί ασθενειών των τυρών και της θεραπείας αυτών- περί γαλακτοκομικών συνεταιρισμών κ.τ.λ. /
Por: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publicado em: (1930) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
Por: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Publicado em: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Por: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publicado em: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Por: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publicado em: (2004) -
Πρακτική γαλακτομία : ήτοι γάλα, γιαούρτι, βούτυρον κ.λ.π. /
Por: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publicado em: (1937)