Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
Enregistré dans:
Auteur principal: | Ζυγούρης, Νικόλαος Π. (Auteur) |
---|---|
Format: | Livre |
Langue: | Greek |
Publié: |
Ιωάννινα :
Ηπειρωτική Εστία,
1956
|
Sujets: |
Documents similaires
-
Πρακτική τυροκομία : ήτοι περιγραφή της κατασκευής των ελληνικών τυρών και των κυριωτέρων ευρωπαϊκών τοιούτων- περί ασθενειών των τυρών και της θεραπείας αυτών- περί γαλακτοκομικών συνεταιρισμών κ.τ.λ. /
par: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publié: (1930) -
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
par: Μπίντσης, Θωμάς, et autres
Publié: (2009) -
Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
par: Πολυχρονίδης, Ε. Δ.
Publié: (1912) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
par: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Publié: (2004) -
Πρακτική γαλακτομία : ήτοι γάλα, γιαούρτι, βούτυρον κ.λ.π. /
par: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Publié: (1937)