Τεχνολογία κρέατος /

Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...

全面介绍

Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι. (Συγγραφέας)
格式: 图书
语言:Greek
出版: Αθήνα : Τρίαινα, 2001
主题:
书本目录:
  • τ.1.Από τη σφαγή του ζώου μέχρι τις μεταβολές του κρέατος
  • τ.2. Επεξεργασία του σφάγιου μέχρι το κρέας