Τεχνολογία κρέατος /

Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...

Volledige beschrijving

Bewaard in:
Bibliografische gegevens
Hoofdauteur: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι. (Auteur)
Formaat: Boek
Taal:Greek
Gepubliceerd in: Αθήνα : Τρίαινα, 2001
Onderwerpen:
Inhoudsopgave:
  • τ.1.Από τη σφαγή του ζώου μέχρι τις μεταβολές του κρέατος
  • τ.2. Επεξεργασία του σφάγιου μέχρι το κρέας