Τεχνολογία κρέατος /
Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...
Tallennettuna:
Päätekijä: | |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | Greek |
Julkaistu: |
Αθήνα :
Τρίαινα,
2001
|
Aiheet: |
Sisällysluettelo:
- τ.1.Από τη σφαγή του ζώου μέχρι τις μεταβολές του κρέατος
- τ.2. Επεξεργασία του σφάγιου μέχρι το κρέας