Τεχνολογία κρέατος /

Σφαγή των ζώων, λήψη κρέατος -- Κρέας, κρεατοσκευάσματα -- Παραγωγή, κατανάλωση κρέατος και κρεατοσκευασμάτων -- Κρέας (σκελετικοί μύες -- Συνδετικός ιστός -- Λιπώδης ιστός -- Αίμα, πλάσμα αίματος -- Θήκες κρεατοσκευασμάτων(αλλαντικών) -- Μεταθανάτιες βιοχημικές μεταβολές του κρέατος -- Ωρίμανση του...

Descripción completa

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι. (Autor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Αθήνα : Τρίαινα, 2001
Materias:
Tabla de Contenidos:
  • τ.1.Από τη σφαγή του ζώου μέχρι τις μεταβολές του κρέατος
  • τ.2. Επεξεργασία του σφάγιου μέχρι το κρέας