Ο τρίτος δειπνοσοφιστής /
Οι Δειπνοσοφιστές της ελληνικής αρχαιότητας ήταν άτομα που συζητούσαν στη διάρκεια του δείπνου για θέματα που είχαν σχέση με το φαγητό. Σήμερα, η ξεχασμένη αυτή λέξη- Δειπνοσοφιστής- χρησιμεύει ως ψευδώνυμο ενός συγγραφέα που ασχολείται με τη λειτουργία της γεύσης μέσω της ελληνικής κουζίνας. Το θέμ...
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Ζουράρις, Χρίστος (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Έκδοση: |
[Αθήνα] :
Ίκαρος,
2003
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Δειπνοσοφιστής
Έκδοση: (1991) -
Physiologie du gout, ou, Meditations de gastronomie transcendante : ouvrage theorique,historique,et a l'orde du jour : dedie aux gastronomes parisiens,par un professeur membre de plusieurs societes savantes /
ανά: Brillat-Savarin, 1755-1826
Έκδοση: (1886) -
500 ταξίδια ζωής στη γεύση : μοναδικοί προορισμοί γευσογνωσίας και συνταγές απ όλο τον πλανήτη /
Έκδοση: (2010) -
Πραγματεία των νεώτερων διεγερτικών : ακολουθούν η φυσιολογία της ενδυμασίας και η φυσιολογία της γαστρονομίας /
ανά: Balzac, Honore de, 1799-1850
Έκδοση: (1993) -
The Oxford Companion to Food /
ανά: Davidson, Alan, 1924-2003
Έκδοση: (2006)