The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Mô tả đầy đủ

Đã lưu trong:
Chi tiết về thư mục
Những tác giả chính: Μολφέσης, Δημήτριος (Tác giả), Μαρουλά, Ξανθίππη (Tác giả), Παυλάκη, Ελένη (Tác giả)
Định dạng: Sách
Được phát hành: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Những chủ đề:

Những quyển sách tương tự