The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /
Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Book |
Published: |
Athens :
Les livres du tourisme,
2001
|
Subjects: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Call Number: |
641 ΜΟΛ |
---|---|
Copy Unknown | Available Place a Hold |