The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Descrizione completa

Salvato in:
Dettagli Bibliografici
Autori principali: Μολφέσης, Δημήτριος (Autore), Μαρουλά, Ξανθίππη (Autore), Παυλάκη, Ελένη (Autore)
Natura: Libro
Pubblicazione: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Soggetti:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Dettagli sul posseduto da ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Collocazione: 641 ΜΟΛ
Copia Unknown Disponibile  Richiedi