The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

पूर्ण विवरण

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
मुख्य लेखकों: Μολφέσης, Δημήτριος (लेखक), Μαρουλά, Ξανθίππη (लेखक), Παυλάκη, Ελένη (लेखक)
स्वरूप: पुस्तक
प्रकाशित: Athens : Les livres du tourisme, 2001
विषय:
LEADER 02721namaa2200265 4500
001 main_57754
003 GR-kkKDBK
005 20191120134935.0
006 a|||||r|||||||||||
008 170707suuuuuuuu###|||||||||| ||||||### d
999 |c 62343  |d 62343 
020 |a 960-86928-2-2 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
100 1 |4 aut  |a Μολφέσης, Δημήτριος  |9 24324 
245 1 4 |a The chef' s way :  |b all about cookery and confectionery in english classes.  |n Volume 1 /  |c Dimitris Molfesis, Eleni Pavlaki. Xanthi Maroula 
260 |a Athens :  |b Les livres du tourisme,  |c 2001 
520 |a Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά ·Να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτό διατυπώνεται από τον κατασκευαστή της ·Να επικοινωνήσετε με τους αλλοεθνείς συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας. Γιατί τα τουριστικά επαγγέλματα δεν έχουν σύνορα και γι’ αυτό τον λόγο όλοι όσοι ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με αυτά, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ικανότητα άριστης επικοινωνίας και στα αγγλικά. 
650 4 |a Μαγειρική  |9 67757 
700 1 |4 aut  |a Μαρουλά, Ξανθίππη  |9 24326 
700 1 |4 aut  |a Παυλάκη, Ελένη  |9 24325 
700 1 |a Μολφέσης, Δημήτριος  |t The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes.  |9 127722 
710 2 |4 pbl  |a Les Livres du Tourisme  |9 33342 
942 |c BK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_000000000000000_ΜΟΛ  |7 0  |9 79200  |a KDBK  |b KDBK  |d 2017-07-07  |e Δωρεά από τα πολλαπλά της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος  |i 22772017  |l 0  |o 641 ΜΟΛ  |p 22772017  |r 2019-04-29  |w 2019-04-29  |y BK