The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Μολφέσης, Δημήτριος (Автор), Μαρουλά, Ξανθίππη (Автор), Παυλάκη, Ελένη (Автор)
Формат:
Опубликовано: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Предметы:

Схожие документы