The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Κύριοι συγγραφείς: Μολφέσης, Δημήτριος (Συγγραφέας), Μαρουλά, Ξανθίππη (Συγγραφέας), Παυλάκη, Ελένη (Συγγραφέας)
Formato: Libro
Publicado: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Θέματα:

Títulos similares