The chef' s way : all about cookery and confectionery in english classes. Volume 1 /

Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες Μάγειρες-Ζαχαροπλάστες-Αρτοποιούς. Το βιβλίο περιλαμβάνει τα απαραίτητα ώστε: ·Να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά ·Να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά ·Να αναγνωρίσετε το περιεχόμ...

Descripció completa

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autors principals: Μολφέσης, Δημήτριος (Autor), Μαρουλά, Ξανθίππη (Autor), Παυλάκη, Ελένη (Autor)
Format: Llibre
Publicat: Athens : Les livres du tourisme, 2001
Matèries:

Ítems similars