Το βούτυρον : ήτοι παρασκευή εκλεκτού βουτύρου νωπού και λυωμένουκαι συντήρησις αυτού, θεραπεία ταγγισμένου βουτύρου, παρασκευή καζεΐνης κ. τ. λ. /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Ζυγούρης, Νικόλαος Π. (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Φραντζεσκάκης (Εκτυπωτής) |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Έκδοση: |
Αθήναι :
Φραντζεσκάκης,
1928
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Βουτυροκομία : ήτοι περί παρασκευής εκλεκτού βουτύρου και συντηρήσεως αυτού [...] /
ανά: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Έκδοση: (1912) -
Μελέτη επί των ελληνικών βουτύρων : μέθοδοι αναλύσεως αυτών /
ανά: Γαλανός, Σπύρος Δ.
Έκδοση: (1918) -
Φτιάχνω μόνος μου τυρί και γιαούρτι /
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2013) -
Προβλήματα της βιομηχανίας γάλακτος : διερεύνησις των δυνατοτήτων ιδρύσεως και του τόπου εγκαταστάσεως νέων μονάδων γάλακτος δια την περίοδον 1966-70
ανά: Μπαϊμπάς, Μ., κ.ά.
Έκδοση: (1967) -
Η ιστορία του ελληνικού γάλακτος και των προϊόντων του : Ι' τριήμερο εργασίας, Ξάνθη, 7-9 Οκτωβρίου 2005 /
Έκδοση: (2008)