Το βούτυρον : ήτοι παρασκευή εκλεκτού βουτύρου νωπού και λυωμένουκαι συντήρησις αυτού, θεραπεία ταγγισμένου βουτύρου, παρασκευή καζεΐνης κ. τ. λ. /

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Ζυγούρης, Νικόλαος Π. (Συγγραφέας)
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: Φραντζεσκάκης (Εκτυπωτής)
Μορφή: Βιβλίο
Έκδοση: Αθήναι : Φραντζεσκάκης, 1928
Θέματα:
LEADER 01361namaa2200217 4500
001 main_57250
003 GR-kkKDBK
005 20191001220024.0
008 170704suuuuuuuu###|||||||||| ||||||### d
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 637 
100 1 |4 aut  |a Ζυγούρης, Νικόλαος Π.  |9 10066 
245 1 0 |a Το βούτυρον :  |b ήτοι παρασκευή εκλεκτού βουτύρου νωπού και λυωμένουκαι συντήρησις αυτού, θεραπεία ταγγισμένου βουτύρου, παρασκευή καζεΐνης κ. τ. λ. /  |c Νικολάου Π. Ζυγούρη 
260 |a Αθήναι :  |b Φραντζεσκάκης,  |c 1928 
500 |a ανάτυπο 
650 4 |a Γαλακτοκομικά προϊόντα  |9 57374 
700 1 |a Ζυγούρης, Νικόλαος Π.  |t Το βούτυρον : ήτοι παρασκευή εκλεκτού βουτύρου νωπού και λυωμένουκαι συντήρησις αυτού, θεραπεία ταγγισμένου βουτύρου, παρασκευή καζεΐνης κ. τ. λ.  |9 127199 
710 2 |4 prt  |a Φραντζεσκάκης  |9 26712 
942 |c BK 
999 |c 61782  |d 61782 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 637_000000000000000_ΖΥΓ  |7 1  |9 78587  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2017-07-04  |i 00161980  |l 0  |o 637 ΖΥΓ  |p 00161980  |r 2019-04-29  |w 2019-04-29  |y BK