コンテンツを見る
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
処理一覧
ログアウト
ログイン
言語
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全フィールド
タイトル
著者
主題
請求記号
ISBN/ISSN
タグ
検索
詳細検索
Il bovino sa carne :
所蔵
この資料を引用
この資料をSMS送信
この資料をメール
印刷
エクスポート
エクスポート先: RefWorks
エクスポート先: EndNoteWeb
エクスポート先: EndNote
お気に入りに追加
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
保存先:
書誌詳細
第一著者:
Bonadonna, Telesforo
(著者)
フォーマット:
図書
出版事項:
Bologna :
Edagricole,
1972
主題:
Κρέας
>
Παραγωγή
所蔵
その他の書誌記述
類似資料
MARC表示
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
予約・返却請求 ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
請求記号:
664 BON
所蔵 Unknown
利用可
予約する
類似資料
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
著者:: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
出版事項: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
著者:: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
出版事項: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
著者:: Willan, Ann
出版事項: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
著者:: Πισσάνος, Αντώνιος
出版事項: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
著者:: Λαζάρου, Λευτέρης
出版事項: (2011)
ロード中...