Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
Είσοδος
Γλώσσα
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Όλα τα πεδία
Τίτλος
Συγγραφέας
Θέμα
Ταξιθετικός Αριθμός
ISBN/ISSN
Ετικέτα
Αναζήτηση
Σύνθετη
Αναζήτηση
Il bovino sa carne :
Περιγραφή
Εμφάνιση παραπομπής
Αποστολή με SMS
Αποστολή με email
Εκτύπωση
Αποθήκευση
Αποθήκευση σε RefWorks
Αποθήκευση σε EndNoteWeb
Αποθήκευση σε EndNote
Προσθήκη στα αγαπημένα
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας:
Bonadonna, Telesforo
(Συγγραφέας)
Μορφή:
Βιβλίο
Έκδοση:
Bologna :
Edagricole,
1972
Θέματα:
Κρέας
>
Παραγωγή
Τεκμήρια
Περιγραφή
Παρόμοια τεκμήρια
Λεπτομερής προβολή
Περιγραφή
Η περιγραφή δεν είναι διαθέσιμη
Παρόμοια τεκμήρια
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
ανά: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Έκδοση: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
ανά: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Έκδοση: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
ανά: Πισσάνος, Αντώνιος
Έκδοση: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011)
Φορτώνει......