Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Bonadonna, Telesforo (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Έκδοση: |
Bologna :
Edagricole,
1972
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
ανά: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Έκδοση: (1961) -
Τεχνολογία κρέατος /
ανά: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Έκδοση: (2001) -
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) -
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
ανά: Πισσάνος, Αντώνιος
Έκδοση: (1977) -
Ο master chef στην κουζίνα σας.
ανά: Λαζάρου, Λευτέρης
Έκδοση: (2011)