Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Do Chuntas
Logáil Amach
Logáil Isteach
Teanga
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Gach Réimse
Teideal
Údar
Ábhar
Gairmuimhir
ISBN/ISSN
Clib
Aimsigh
Ardroghanna
Il bovino sa carne :
Sealbhúcháin
Luaigh É Seo
Seol É Seo mar Theachtaireacht Téacs
Seol é seo mar ríomhphost
Priontáil
Easpórtáil an Taifead seo
Easpórtáil chuig RefWorks
Easpórtáil chuig EndNoteWeb
Easpórtáil chuig EndNote
Cuir leis na Ceanáin
Il bovino sa carne : criteri a tecniche moderne nella produzione della carne bouina, caratteristiche biologiche e merceologiche delle carni /
Αποθηκεύτηκε σε:
Sonraí Bibleagrafaíochta
Príomhúdar:
Bonadonna, Telesforo
(Údar)
Formáid:
Leabhar
Foilsithe:
Bologna :
Edagricole,
1972
Ábhair:
Κρέας
>
Παραγωγή
Sealbhúcháin
Cur Síos
Míreanna Comhchosúla
Amharc Foirne
ΚΔΒΚ: Unknown
Sonraí sealbhúcháin ó ΚΔΒΚ: Unknown
Gairmuimhir:
664 BON
Cóip Unknown
Ar fáil
Cuir Leabhar ar Coimeád
Míreanna Comhchosúla
Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι
le: Καραντούνιας, Αναστάσιος Γ.
Foilsithe: (1961)
Τεχνολογία κρέατος /
le: Πολυμενίδης, Αθανάσιος Ι.
Foilsithe: (2001)
Κρέας : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μαγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
le: Willan, Ann
Foilsithe: (1993)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
le: Πισσάνος, Αντώνιος
Foilsithe: (1977)
Ο master chef στην κουζίνα σας.
le: Λαζάρου, Λευτέρης
Foilsithe: (2011)
Á lódáil...