Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Πολυχρονίδης, Ε. Δ. (Συγγραφέας)
Autor Corporativo: Χιώτης Ν. (Εκτυπωτής)
Formato: Libro
Idioma:Greek
Publicado: Εν Αθήναις : Βασιλικόν τυπογραφείον Ν. Χιώτη, 1912
Θέματα:

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Número de Clasificación: 1912 ΠΟΛ
Copia Unknown Not for loan