Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /
Αποθηκεύτηκε σε:
| Κύριος συγγραφέας: | Πολυχρονίδης, Ε. Δ. (Συγγραφέας) |
|---|---|
| Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Χιώτης Ν. (Εκτυπωτής) |
| Μορφή: | Βιβλίο |
| Γλώσσα: | Greek |
| Έκδοση: |
Εν Αθήναις :
Βασιλικόν τυπογραφείον Ν. Χιώτη,
1912
|
| Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /
ανά: Μπίντσης, Θωμάς, κ.ά.
Έκδοση: (2009) -
Ελληνική τυροκομία : μέτρα προς προαγωγήν της τυροκομίας, γαλακτοκομικοί συνεταιρισμοί, λεπτομερής περιγραφή της κατασκευής των τύρων, ασθένειαι του γάλακτος και των τύρων, αγορανομικαί διατάξεις κ.λ.π.
ανά: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Έκδοση: (1956) -
Πρακτική τυροκομία : ήτοι περιγραφή της κατασκευής των ελληνικών τυρών και των κυριωτέρων ευρωπαϊκών τοιούτων- περί ασθενειών των τυρών και της θεραπείας αυτών- περί γαλακτοκομικών συνεταιρισμών κ.τ.λ. /
ανά: Ζυγούρης, Νικόλαος Π.
Έκδοση: (1930) -
Φυσικοχημικαί ιδιότητες τύρου προερχόμενου εκ γάλακτος υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής οξύτητος
ανά: Σιάπαντας, Λάζαρος
Έκδοση: (1964) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
ανά: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ.
Έκδοση: (2004)