Τυροκομικός οδηγός : ήτοι πρακτικαί οδηγίαι δια την κατασκευήν και συντήρησιν διαφόρων τύρων και λοιπών του γάλακτος προϊόντων /

Guardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor principal: Πολυχρονίδης, Ε. Δ. (Autor)
Autor Corporativo: Χιώτης Ν. (Impresor)
Formato: Libro
Lenguaje:Greek
Publicado: Εν Αθήναις : Βασιλικόν τυπογραφείον Ν. Χιώτη, 1912
Materias:

ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη

Detalle de Existencias desde ΚΔΒΚ: Ιστορική βιβλιοθήκη Ιστορική βιβλιοθήκη
Número de Clasificación: 1912 ΠΟΛ
Copia Unknown Not for loan