Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...
Đã lưu trong:
| Tác giả chính: | |
|---|---|
| Định dạng: | Sách |
| Ngôn ngữ: | Greek |
| Được phát hành: |
Αθήνα :
Σταμούλης,
2004
|
| Phiên bản: | 2η έκδ. |
| Những chủ đề: |
ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
| Số hiệu: |
637 ΑΝΥ |
|---|---|
| Sao chép Unknown | Sẵn có Đặt Giữ |