Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /

Η δεύτερη έκδοση της "Τυροκομίας" καλύπτει κατά τρόπο πλήρη, θέματα που αφορούν, τις πρώτες ύλες και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή των τυριών, τα στάδια της τυροκόμησης, τη χημεία, τη φυσικοχημεία, τη βιοχημεία, τη μικροβιολογία, την υγιεινή του γάλακτος και των τυριών...

Description complète

Enregistré dans:
Détails bibliographiques
Auteur principal: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Mιχ. (Auteur)
Format: Livre
Langue:Greek
Publié: Αθήνα : Σταμούλης, 2004
Édition:2η έκδ.
Sujets:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

Informations d'exemplaires de ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
Cote: 637 ΑΝΥ
Exemplaire Unknown Disponible  Réserver